MTV Tudásportál

Kategóriák: Fejlesztések, Hírek

Magyar Televízio: LogoTalán még nem késő bejelentenem, de II. helyezést értem el a Magyar Televízió és a Budapesti Corvinus Egyetem E-Business Kutatóközpontja által közösen meghírdetett pályázaton. (A szemfülesek még a Híradóban is láthattak bennünket.) A dobogósok jutalma (így az enyém is), hogy részt vehetnek egy oktatási tudásportál megtervezésében és megvalósításában. A következő hónapokban izgalmas projektmunkának nézek elébe a csapattal, melynek publikus és emlékezetes mérföldköveiről itt a Susnya Blogban is meg fogok emlékezni.

A pályázatom sikere természetesen nem csak rajtam múlott, ezért ezúton is köszönetet mondok a szervezőknek, az EBK-ból Nemeslaki Andrásnak, Balkányi Péternek, Andreas Rabenseifnernek, valamint a Magyar Televízió oldaláról Rudi Zoltánnak, amiért megszületett a verseny. Hálásan köszönöm a közreműködését Zsiros László Róbertnek és a DotRoll Kft. segítőkész munkatársainak, akik nélkül nem érhettem volna el dobogós helyezést.

Hozzászólás: » 4 « • Írta: Péter (2010/03/12 10:47)

Hozzászólás írása a “MTV Tudásportál” című bejegyzéshez:

Kötelező!

Kötelező!

Hozzászólások a “MTV Tudásportál” című bejegyzéshez:

 1. Írta: Johnny (2010/03/12 15:38) • »»

  Gratulálok!

 2. Írta: Petya (2010/03/13 11:28) • »»

  Köszönöm!

 3. Írta: petymeg (2010/03/14 12:25) • »»

  Grat 🙂
  Izgi lesz, az már biztos.

 4. Írta: Év eleji pótlás | Susnya Blog (2011/01/08 19:10) • »»

  […] ma kaptam egy e-mailt, hogy éledezik a Magyar Televízió és a Budapesti Corvinus Egyetem közös Tudásportál projektje … Igen, közel egy év után talán már lecsengtek a kormányváltás utáni […]