Patch csel a Messenger ellen

Kategóriák: Megoldások, Tippek, Trükkök

A-Patch For Windows Live MessengerNem olyan régen írtam arról, hogyan lehet blokkolni a reklámokat Windows Live Messengerben,  és ennek köszönhetően hívta fel a figyelmemet a StarBlog írója az A-Patch nevezetű alkalmazásra. A program segítségével könnyedén ki-be kapcsolhatjuk a kliensben megjelenő, de számunkra teljesen fölösleges bigyókat, hogy egy letisztultabb felületet kapjunk eredményül. A kedvenc konfiguránciónkat le is menthetjük, és a későbbiekben pár pillanat alatt újra aktiválhatjuk azt, ha valamilyen okból kifolyólag újra kellett telepítenünk az üzenetküldőnket, vagy ne adj Isten az egész rendszert.

Hozzászólás: » 2 « • Írta: Péter (2010/01/31 13:26)

Hozzászólás írása a “Patch csel a Messenger ellen” című bejegyzéshez:

Kötelező!

Kötelező!

Hozzászólások a “Patch csel a Messenger ellen” című bejegyzéshez:

 1. Írta: petymeg (2010/02/01 05:46) • »»

  Hát nem tudom. Ennél kicsit jobbra számítottam a bejegyzés alapján 🙁
  Csak kicsivel tud többet, mint amiket amúgy is ki lehet kapcsolni a beállítások között. Pl nálam is az összes ilyen új fícsör ki van kapcsolva, ami csak mókusvakításként jött be, mert hogy a Messenger is mennyire közösségi akar lenni…
  Plusz a rezgetés is ki van kapcsolva. A többi meg nem zavar annyira.

  ui: Azt mondja alkalmazás előtt, hogy csak tiszta telepítéssel toljuk. Működik akkor is, ha Messenger Plus!-szal “okosított” Messengerrel csinálja az ember?

 2. Írta: Petya (2010/02/01 09:18) • »»

  Én Messenger Plus!-ra tettem rá, és úgy látom, hogy működik. 😉