Majdnem haszontalan torrentes eszközök bemutatása

Kategóriák: Érdekességek
Címkék: 

Ma két kevésbé hasznos, de érdekes torrentes eszközt mutatok be, melyek egyszer talán még jó szolgálatot tesznek. Bár annak ellenére, hogy sokat foglalkozom ezzel a témával, nekem a mai napig nem volt egyikre sem szükségem. 🙂

torrenteditor.com

Ha sürgősen szerkesztened kellene egy torrent fájlt, akkor azt ezzel az egyszerű webes felülettel bárhonnan megteheted. Szinte az összes paraméter átírására lehetőséget biztosít, sajnos azonban, arra nincs lehetőségünk, hogy egyes fájlokat eltávolítsunk, ha a helyzet úgy kívánja.

hid.im

A második oldal segítségével PNG formátumú képfájlokba kódolhatjuk a torrent fájlokat, így például a keresők számára “láthatatlanná” válnak, de egyéb okokból is szükség lehet az alkalmazására. A dekódolás egy Firefox-hoz készült kiegészítővel egyszerűsíthető, így a mások által képként megosztott torrenteket könnyedén menthetjük le azonnal futtatható formában. Ennek kapcsán egy apró meglepetést is csomagoltam az érdeklődő olvasóim számára, amely a következő:

Big Buck Bunny Torrent

Ha ismertek még hasonló eszközöket a fentieken kívül, akkor kérlek benneteket, hogy osszátok meg velem a hozzászólások között!

Hozzászólás: » 0 « • Írta: Péter (2010/01/12 00:11)

Hozzászólás írása a “Majdnem haszontalan torrentes eszközök bemutatása” című bejegyzéshez:

Kötelező!

Kötelező!