FileZilla: Sorry, the maximum number of clients ( ) for this user are already connected.

Kategóriák: Megoldások, Problémák
Címkék: ,

FileZilla: LogoA tárhelyem legutóbbi költöztetésekor futottam bele a fenti hibaüzenetbe, mely a fájlok feltöltése során jelentkezett. A FileZilla folyamatosan dobálta fel az FTP kapcsolat jelszavának bekérésére szolgáló ablakot. Amíg nem láttam az üzenetet, nem értettem a jelenséget, de aztán azonnal felkutattam a szükséges beállításokat.

A hiba oka egyébként nem volt más, minthogy nem vettem figyelembe a tárhelyszolgáltatóm által engedélyezett FTP kapcsolatok maximális számát. A fájlok feltöltése során négy szálon kezdeményeztem a feltöltést, miközben maximálisan három volt engedélyezett. A kliens pedig folyamatosan létre szerette volna hozni a negyedik kapcsolatot is, ellenben a szerver ezt a plusz kezdeményezést, annak rendje és módja szerint folyamatosan vissza is utasította. A kellemetlenség megszűntetésére kétféle megoldást is találtam.

Ha az FTP kapcsolatot nem ideiglenesen használod, akkor az alábbi opciók beállításával korlátozhatod a nyitható kapcsolatok számát:
Site Manager » Transfer settings » Limit number of simultaneous connections és Maximum number of connections:

FileZilla: Limit number of simultaneous connections

Ha az FTP kapcsolatot ideiglenesen használod, akkor az alábbi opciók beállításával korlátozhatod a nyitható kapcsolatok számát:
Edit » Settings… » Transfers »Maximum simultaneous transfers:

FileZilla: Maximum simultaneous transfers:

Hozzászólás: » 0 « • Írta: Péter (2010/01/13 14:14)

Hozzászólás írása a “FileZilla: Sorry, the maximum number of clients ( ) for this user are already connected.” című bejegyzéshez:

Kötelező!

Kötelező!